Werfcamera huren

Werfcamera huren

Deze mobiele cameramast kan gebruikt worden op werven, parkings en evenementen. Naast een optimale verlichting die automatisch in en uitgeschakeld wordt, zorgen onze camera’s ervoor dat uw terrein over 360° bewaakt is.

U creëert op die manier niet alleen een overzichtelijke werf maar kan er ook diefstal en vandalisme voorkomen worden. De masten zijn voorzien van een mobiele app zodat u op elk ogenblik van de dag uw terrein kan controleren.

High end camera's

Onze masten zijn voorzien van high-end Camera’s die niet alleen tijdens de dag een haarscherp beeld opnemen. Maar ook wanneer het verduisterd en donker wordt is het beeld overzichtelijk en zeer duidelijk.

Verlichting

De verlichting op onze masten is niet noodzakelijk voor de camerabeelden, maar dit beidt extra werfverlichting zonder een extra lichtmast te moeten plaatsen. De verlichtingsarmaturen zij voorzien van hoogwaardige LED armaturen met een asymmetrische lens, hierdoor word de volledige lichtbundel naar beneden geprojecteerd. En kunnen deze gebruikt worden langs wegen zonder dat deze bestuurders verblinden.

CO2-NEUTRAAL

Onze standaard masten dienen voorzien te worden van een netaansluiting 240V. Deze beschikken wel over een nood-accu die 3a4 uur kan overbruggen. We beschikken ook over masten die volledig autonoom kunnen werken en dit zonder enige vorm van brandstof. Onze masten kunnen 10 dagen werken op enkel en alleen een accu. Indien we hier een zonnepaneel aan koppelen is dit oneindig. Zelfs in de wintermaanden.

Thermische cameras

BEVEILIGING

Wij voorzien thermische camera’s wanneer er een melding moet gemaakt worden bij (ongewenst) bezoek. Door personen en voertuigen te detecteren met warmtecamera’s hebben we een zeer betrouwbaar systeem ontwikkeld die geen valse meldingen genereerd door bijvoorbeeld regen of een plasticfolie die door de wind over de werf waait

BRANDDETECTIE

Door een Thermische meting te doen op een terrein, kunnen we branddetectie doen nog voor effectief brand ontstaat. Dit Systeem is zeer effectief bij afvalverwerking, chemische verwerking en afbraak van gebouwen.

Werfcamera huren

Prijzen

DagWeekendWeekMaand
€180,00*€250,00*€275,00*€475,00*

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Veelgestelde vragen

Heb ik toelating nodig om mobiele bewakingscamera’s te mogen plaatsen?

Indien je de mast niet op de openbare weg wordt geplaatst heeft u hiervoor geen toestemming nodig. U dient wel zoals bij ieder camerasysteem een melding te doen. Voor de aangifte van deze camera’s helpen wij u graag, zo bent u zeker dat de beelden legaal opgenomen worden.

Waarvoor mogen de opgenomen beelden gebruikt worden?

De opgenomen beelden zijn rechtsgeldig en kunnen gebruikt worden als bewijsmateriaal bij diefstal, sluikstorten, beschadiging van uw eigendom of werkzaamheden. Op events kunnen deze door de ordediensten gebruikt worden voor het beperken van ongewenst groepsgedrag.

Hoe kan ik de opgenomen beelden raadplegen?

De beelden worden 30 dagen opgenomen en zijn ter aller tijde beschikbaar op uw smartphone, tablet en PC.

Ontvang ik een melding bij verdacht gedrag?

Zeker, indien dit noodzakelijk is plaatsen we hiervoor een extra warmtebeeldcamera. Deze camera kan perfect het onderscheid maken tussen bewegende takken, regen of personen. Indien iemand gedetecteerd word in de door u bepaalde perimeter en tijdstippen, ontvangt je hiervan een videobericht met 20 seconden beeldmateriaal. Uiteraard kan ja onmiddellijk overschakelen op live video.

Bekijk technische gegevens

Technische gegevens Maston