Werfcamera huren

Werfcamera huren

Een werfcamera huren is de ideale oplossing voor het beveiligen en opvolgen van uw werf. Door een werfcamera te huren kunnen er onnodige en vooral onverwachtse kosten door diefstal en vandalisme voorkomen worden. Onze werfcamera’s zijn voorzien van een mobiele app zodat u op elk ogenblik van de dag uw terrein kan controleren, op die manier bespaart u heel wat tijd en onnodige verplaatsingen.

Daarnaast zijn onze werfcamera’s ook voorzien van extra verlichting. Dit is dus niet noodzakelijk voor het camerasysteem op zich, maar dit zorgt er wel voor dat de werf tijdens de wintermaanden extra verlicht wordt.

Onze werfcamera's

Camera's

Onze high-end werfcamera’s zijn gemonteerd op een beveiligde minicontainer met uitschuifbare mast. Meestal werken we met 1 groothoek camera en een PTZ camera. Deze laatste kan u via de app van op afstand bedienen. De camera’s zorgen niet alleen overdag voor een haarscherp beeld, maar ook wanneer het duister en donker wordt.

Beveiliging

Afhankelijk van uw noden kunnen we camera’s plaatsen voor specifieke doeleinden waaronder camera’s met branddetectie, koortsmeting, .. Door personen en voertuigen te detecteren met warmtecamera’s hebben we een zeer betrouwbaar systeem ontwikkeld die geen valse meldingen genereerd door bv. regen of een plasticfolie die door de wind over de werf waait. Door een thermische meting te doen op een terrein nog voor er effectief een brand ontstaat. Dit systeem is zeer efficiënt voor afbraak van gebouwen, afval- en chemische verwerking, ..

Mobiele applicatie

Onze werfcamera’s zijn voorzien van een mobiele APP, op die manier kan u op elk moment van de dag uw werf controleren. Bij ongewenst bezoek krijgt u een melding met beeldmateriaal, zijn er technische problemen? Dan wordt u, maar ook onze techniekers meteen op de hoogte gebracht.

Verlichting

Ook zijn onze werfcamera’s voorzien van extra verlichting, zoals eerder vermeld is dit niet noodzakelijk voor onze camerabeelden, maar dit biedt wel extra werfverlichting zonder hiervoor een extra lichtmast te moeten plaatsen. De verlichtingsarmaturen zijn voorzien van hoogwaardige LED-armaturen (400W of 800W) met een asymmetrische lens, hierdoor wordt de volledige lichtbundel naar beneden geprojecteerd en is dus veilig voor langs de wegen gezien deze verlichting geen verblinding veroorzaakt.

CO2 Neutraal

Onze standaard masten dienen voorzien te worden van een netaansluiting 240V. Deze beschikken wel over een nood-accu die circa 4 uur kan overbruggen. We beschikken ook over masten die volledig autonoom kunnen werken en dit zonder enige vorm van brandstof. Onze Werfcamera’s zijn uiterst efficiënt opgebouwd en kunnen 10 dagen werken op de accu. Indien we hier een zonnepaneel aan koppelen is dit oneindig. Zelfs in de wintermaanden kunnen we voldoende energie opwekken. Dit accu zit in de mast en de panelen worden erbovenop geplaatst, hierdoor verlies je geen extra plaats en zijn de panelen minder onderhevig aan schaduw.

Werfcamera huren

DagWeekendWeekMaand
€180,00*€250,00*€275,00*€475,00*

*Alle prijzen zijn exclusief BTW, plaatsing en dataverbruik

Veelgestelde vragen

Heb ik toelating nodig om mobiele bewakingscamera’s te mogen plaatsen?

Indien je de mast niet op de openbare weg wordt geplaatst heeft u hiervoor geen toestemming nodig. U dient wel zoals bij ieder camerasysteem een melding te doen. Voor de aangifte van deze camera’s helpen wij u graag, zo bent u zeker dat de beelden legaal opgenomen worden.

Waarvoor mogen de opgenomen beelden gebruikt worden?

De opgenomen beelden zijn rechtsgeldig en kunnen gebruikt worden als bewijsmateriaal bij diefstal, sluikstorten, beschadiging van uw eigendom of werkzaamheden. Op events kunnen deze door de ordediensten gebruikt worden voor het beperken van ongewenst groepsgedrag.

Hoe kan ik de opgenomen beelden raadplegen?

De beelden worden 30 dagen opgenomen en zijn ter aller tijde beschikbaar op uw smartphone, tablet en PC.

Ontvang ik een melding bij verdacht gedrag?

Zeker, indien dit noodzakelijk is plaatsen we hiervoor een extra warmtebeeldcamera. Deze camera kan perfect het onderscheid maken tussen bewegende takken, regen of personen. Indien iemand gedetecteerd word in de door u bepaalde perimeter en tijdstippen, ontvangt je hiervan een videobericht met 20 seconden beeldmateriaal. Uiteraard kan ja onmiddellijk overschakelen op live video.

Bekijk technische gegevens

Technische gegevens Maston